KARAMAN / MERKEZ - KARAMAN BİLİM VE SANAT MERKEZİ

Mrt

Kas

2018-1019 Eğitim Öğretim yılı BİLSEM öğrenci tanılama süreci başladı.Kurum Müdürümüz Ayhan ZERMAN tarafından İlimizde görev yapan Okul Müdürleri,Rehber ve Sınıf Öğretmenlerine yönelik tanılama sürecine dair bilgilendirme seminerleri veriliyor.Seminerlere yoğun katılım sağlandığı görüldü Merkez dışında Ermenek ve Ayrancı ilçelerimizde de seminerler yapılarak mümkün olduğuca çok öğrenciye ulaşılması amaçlanmıştır.

Kas

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya’da düzenlenen Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali’nde ilimizi temsil eden Karaman BİLSEM öğretmen ve öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret ederek proje ve çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Nis

Karaman Valisi Sayın Fahri Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan ile birlikte Karaman Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti.

Mrt

Pi günü dolayısıyla okulumuzda yapılan etkinlikler, öğrencilerimiz pi pastası  ve pi kurabiyesi yaparak ikramda bulundular, pi ile başlayan kelimelerden resimli pano hazırlandı, pi ile takılar tasarlandı, pi konulu kahoot sistemi üzerinden bilgi yarışması düzenlendi.

Şbt

Karaman´ı Kodla Tanıştırıyoruz Karaman Kodluyor Projesi kapsamında TOBB Karaman Fen Lisesi öğrencilerine ve Karaman İrfan Ataseven Anadolu Lisesi öğrencilerine Kodlama eğitimi verdik